El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Cercle Industrial repassa i analitza les restauracions de ‘Camins d’Art’

Es tracta de quatre xarrades que tindran lloc entre els mesos de desembre i març. La primera se celebrarà el pròxim dia 15 de desembre, i en ella intervindran la gerent de la Fundació, Carmen Quintero, i els comissaris de Camins d'Art, Josep Maria Segura i Miquel Santamaria.

El 19 de gener la conferència serà a càrrec dels arquitectes que han restaurat els edificis per a l'exposició i versarà sobre la restauració arquitectònica duta a terme en l'església parroquial de Santa María, la capella de la Verge dels Desemparats, l'antic asil de les Germanetes dels Pobres i Ancians Desemparats i l'església de Sant Mauro i Sant Francesc.

El 16 de febrer l'equip de restauradors de la Llum de les Imatges explicarà els detalls de la intervenció dels elements arquitectònics de les seus expositives.

Finalment, el 9 de març, el coordinador de restauració de béns mobles de la Fundació, José Luis Navarro, abordarà la restauració de les obres d'art que han requerit ser intervingudes per a aquesta exposició, prop de 100 obres, entre llenços, taules, escultures, peces d'orfebreria, tèxtils, documents i llibres.

Les conferències, que són obertes al públic, tindran lloc a les 20 hores en el saló Rotonda del Cercle Industrial d'Alcoi.

Com a activitat complementària a aquest cicle, es preveu realitzar una visita guiada a les tres seus de Camins d'Art el dissabte 10 de març de 2012, que comptarà amb les explicacions dels tècnics i professionals que han intervingut en les conferències.

 

ALCOI