El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina proclama guanyador al Coro Femení Alaia Ensemble de Madrid

El Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina proclama guanyador al Coro Femení Alaia Ensemble de Madrid / Silvia Bot
Van participar el Coro Juvenil de la Escuela Coral de Torrevieja, el Joven Coro de la Orquesta Ciudad de Granada y el Coro Femenino Alaia Ensemble de Madrid

El Coro guanyador de la 37 edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina ha sigut el Coro Femení Alaia Ensemble de Madrid entre el Coro Juvenil de la Escuela Coral de Torrevieja i el Joven Coro de la Orquesta Ciudad de Granada

El Coro Femení Alaia Esemble de Madrid s'ha proclamat guanyador de la 37 edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina, sent la primera vegada en la història del certamen que ho fa un cor integrat solament per dones.

El Segon Premi i Premi del Públic va ser per al Joven Coro de la Orquesta Ciudad de Granada i el Tercer Premi al Coro Juvenil de la Escuela Coral de Torrevieja.

El Certamen va ser al Centre Cultural El Teular amb aforament complet, conduït per Rubén Cervera i presidit per autoritats de les institucions públiques locals i autonòmiques.

Amb aquesta edició el Certamen inicia un nou cicle quadriennal que culminarà amb el V PREMI FIRACOR l'any 2020.

Com sempre els tres grups van obrir la seua actuació amb l'obra obligada “Fira de Fires” composició de José Vte. Asensi sobre un poema del contestà José Miguel López.

Aquesta edició va ser solidària i va lliurar la totalitat de la recaptació de la seua taquilla a SOLC, Associació de malalts de càncer.