El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El CF CIudad de Alcoy, prop de signar un conveni amb un equip de Primera divisió

El Benjamí B del CF Ciudad de Alcoy
  • Els jugadors del CF Alcoy que destaquen futbolísticament tindran preferència per a provar i optar a formar part d'eixe equip

El CF Ciudad de Alcoy està molt a prop de signar en els pròxims dies un conveni de futbol base amb un equip de l'elit del futbol espanyol. Està tot molt avançat i els jugadors alcoians podran entrenar-se a les seues instal·lacions i els entrenadors podran formar-se amb professionals del màxim nivell.

Tot són avantatges per al Club de Futbol Ciudad de Alcoy, que està molt a prop de signar un ample i complet conveni amb un club de la Primera divisió.

L'acord encara no és oficial i per tant, no es pot anunciar tot i que, fons consultades per ARAMULTIMÈDIA indiquen que les postures estan molt pròximes.

El CF Ciudad de Alcoy es beneficiarà de les infraestructures esportives d'eixe club i els equips base podran entrenar en elles. A més, els jugadors del CF Ciudad de Alcoy que destaquen futbolísticament tindran preferència per a provar i optar a formar part d'eixe equip d'elit de la Lliga Satander.

Per últim, els entrenadors i els cóssos tècnics de tota la base de l'equip d'Alcoi, rebran formació específica de primer orde amb els mètodes més avançats.