El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El CFC Alcoi, escola convinguda del València CF

  • Els entrenadors i tècnics rebran formació des del València CF, i els equips alcoians podran entrenar en les instal.lacions de Paterna

El Club de Futbol Ciutat d'Alcoi està d'enhorabona. Després de mesos de negociacions administratives i esportives, s'acaba de convertir en l'únic club de la província d'Alacant convingut amb el València CF. Un acord que només aporta avantatges esportius i de formació per a tècnics i jugadors que lluiran a partir de la pròxima temporada l'escut valencianista.

No hi ha un altre club de futbol en la província d'Alacant que haja signat un conveni de formació i de gestió esportiva amb el València CF. El CF Ciutat d'Alcoi ha estat triat per l'equip de la capital, el que atorgarà a l'escola de futbolistes alcoiana i als seus integrants a una sèrie d'avantatges i privilegis que els convertiran en un generador de talents futbolístics.

Puja el llistó de professionalitat d'aquest club alcoipa,que des de ja mateix passa a ser escola convinguda i per tant, integra les ESCOLESVCF.

Un dels elements fonamentals d'aquest conveni és que els jugadors del CF Ciutat d'Alcoi estaran plenament supervisats per tècnics del València CF, tenint sempre prioritat per provar al club blanc i a progressar en les seues categories inferiors.

Avantatges 'de Primera divisió'

El CFC Alcoi lluirà l'escut del València al pit de les seues samarretes a partir d'aqiesta temporada, i haurà de progressar en la professionalització de la seua estructura. Per això, els entrenadors i tècnics rebran formació des del València CF, i els equips alcoians podran entrenar en les instal.lacions de Paterna.

En definitiva, i en paraules del president del CFC Alcoi, Pepe Aroca, "una notícia que ens dóna molta il·lusió. Agraïm aquest nou projecte i treballarem units per a aconseguir estar a l'altura d'aquest gran propòsit esportiu".