El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

El CGR Sant Jordi conclou la seua participació en el Nacional i es prepara per al Euskalgym

Les gimnastes del CGR Sant Jordi amb Artemi Gavezou, subcampiona olímpica / GGR Sant Jordi

Des del 6 fins al 9 de novembre les gimnastes de nivell base del Sant Jordi han participat en la Copa Base Individual i Campionat Nacional Base de Conjunts celebrats ambdues al pavelló Navarra Arena de Navarra.

Les categories infantils i cadets del CGR Sant Jordi, que van competir respectivament davant 103 i 105 clubs classificats de les distintes autonomies, van finalitzar en el primer terç de la taula. Les infantils Ainara Linares, Lucía Gozálbez, Lídia López, María Abad i Edurne Nicolau van ocupar la posició 32 i van obtindre la millor nota de la Comunitat Valenciana. Pel que fa al conjunt cadet format per María Muñoz, Claudia Galera, Olivia Santoyo, Claudia López i Helena Gisbert, va obtindre la sèptima millor nota de la Comunitat Valenciana i van finalitzar en la posició 28 de la classificació general. En la Copa Nacional Base Individual la juvenil Zaida Beneyto va acabar en la posició 61.

D´aquesta manera, una vegada acabat el Nacional en Navarra, les gimnastes del nivell Base del CGR Sant Jordi finalitzaran la temporada 2019 el próxim cap de setmana a Bilbao en el torneig nacional Euskalgym