El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El CGR Sant Jordi obté 5 pòdiums en la fase provincial de Jocs Escolars

Conjunt del CGR Sant Jordi

Les gimnastes de les categories infantil i cadet continuaran el seu treball per a la seua representació del club en la fase autonòmuca que es celebrarà en el mes de juny.

La fase provincial de Jocs Escolars es va celebrar el passat 15 de maig en el Poliesportiu Francisco Laporta i el CGR Sant Jordi va aconseguir bons resultats

El Club de Gimnàstica rítmica Sant Jordi d'Alcoi ha finalitzat la fase provincial de Jocs Escolars amb 5 pòdiums. En la competició, celebrada el dissabte 15 de maig al Poliesportiu Francisco Laporta, es van penjar medalla de plata la benjamí, Marta Guerrero i, la aleví, María Sánchez. L'infantil, Mariola Montiel, va finalitzar en tercera posició  i la cadet, Karla Aguilera, va obtindre la medalla de plata. El conjunt infantil amb Vero, Laia, Mirene, Paula i Claudia va aconseguir la primera posició i, per tant, la medalla d'or.

Aquesta fase provincial de Jocs Escolars s'ha desenvolupat amb l'organització del CGR Sant Jordi d'Alcoi juntament amb l'Ajuntament d'Alcoi i la Federació Valenciana de Gimnàstica Rítmica i amb el recolzament de l'Unió Vegetariana Espanyola (UVE) per poder competir amb totes les mesures COVID necessàries. 

Ara, les gimnastes de les categories infantil i cadet continuaran el seu treball per a la seua representació del club en la fase autonòmuca que es celebrarà en el mes de juny.