El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El CGR Sant Jordi s´ha classificat per al Nacional Base de rítmica amb dos conjunts i una individual

Gimnastes del G.G.R Sant Jordi

El passat dissabte dia 5 d´octubre es va celebrar a Calp la fase autonòmica. Gran èxit per part del CGR Sant Jordi, aconseguint la classificació per al Campionat Nacional Base de Conjunts.

 

 

Fins a Calp es van desplaçar el conjunt Cadet i Infantil del CGR Sant Jordi per disputar la fase autonòmica. Ambdós van lograr l´objetiu i es van classificar per al Campionat Nacional Base de Conjunts. El conjunt cadet format per María Muñoz, Claudia Galera, Olivia Santoyo, Claudia López i Helena Gisbert, va obtindre la sisena millor nota entre els 21 clubs de la Comunitat Valenciana. Cal recordar, que només 15 dels 21 clubs podien disputar el Campionat. Pel que fa al conjunt infantil, integrat per Ainara Linares, Lucía Gozálbez, Lidia López, María Abad i Edurne Nicolau, va finalitzar en novena posició, aconseguint així una de les 15 places per acudir al Campionat

D´altra banda, la juvenil Zaida Beneyto, va aconseguir classificar-se per a la Copa Nacional Base Individual, ja que va finalitzar l´autonòmic en quinta posició. Per l´altra part, la cadet Rocío García no va aconseguir la classificació ja que no va obtindre els punts suficients. 

Per últim, cal mencionar que el campionat de conjunts i copa individual es celebrarà del 7 al 10 de novembre a Pamplona i que una setmana més tard el CGR Sant Jordi disputarà el torneig nacional Euskalgym. Aquets torneig es farà a Bilbao, del 15 al 17 de novembre i comptarà amb una selecció de clubs d´Espanya i una gala amb les millors gimnastes de l’àmbit internacional.