El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El cicle d'activitats "Cap al Residu Zero" t'ensenya què fer amb els envasos

La xerrada 'Què fem amb els envasos?' té lloc aquest dijous 22 de novembre a les 20 h al Centre Ovidi Montllor. C/Vistabella, 8 (baixos) – Alcoi.

L'excusió a la planta d'Alacant serà dissabte 24, amb l'eixida a les 9 h del matí des d'Alcoi. El viatge es gratuït però els interessats s'han d'inscriure’s prèviament omplint aquest formulari.

La Colla Ecologista La Carrasca - Ecologistes en Acció, dins del cicle "Cap al Residu Zero", organitza la xerrada 'Què fem amb els envasos? Han de decidir els lobbys les polítiques de gestió de residus?' aquest 22 de novembre. Per al dissabte s'ha programat l'última de les activitats del cicle, una visita a la instal·lació de compostatge comunitari del barri del Pla d'Alacant.

La conferència serà impartida per Fernando Rodrigo, col·laborador de Retorna i antic director de gabinet de la Consellera d'Agricultura i Medi Ambient i director de l'Institut de Treball, Ambient i Salut (ISTAS). En la xerrada es posarà en evidència la necessitat d'avançar cap a una economia verda i en la qual reutilitzar siga la primera de les opcions.

La visita en bus a Alacant servirà per a conéixer la instal·lació de compostatge comunitari del barri del Pla i l'experiència de compostatge del Col·legi d'Educació Infantil i Primària Sant Gabriel.