El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El cicle d'Agrojardineria i Composicions Florals de l’IES Pare Vitòria d’Alcoi comptarà amb FP Dual

IES Pare Vitòria / AM

Els alumnes participants han de ser majors de 16 anys i percebran una beca, assumida per l’Ajuntament, en concepte de borsa o ajuda a l'estudi.

La Conselleria d’Educació ha signat un conveni amb l’Ajuntament d’Alcoi perquè el cicle de Formació Professional Bàsica d'Agrojardineria i Composicions Florals puga realitzar projectes de Formació Professional Dual. Aquest s’imparteix a l’IES Pare Vitòria.

Els alumnes participants han de ser majors de 16 anys i percebran una beca, assumida per l’Ajuntament, en concepte de borsa o ajuda a l'estudi. La duració del conveni serà de quatre anys i en qualsevol moment, abans que acabe el termini, les parts podran acordar-ne, unànimement, la pròrroga per un període màxim de quatre anys addicionals o bé l'extinció.


La jornada i l'horari en el centre educatiu i en l'entitat quedaran fixats per les dues parts. L'alumnat exercirà les activitats formatives establides en el programa de formació en els locals del centre o dels centres de treball de l'entitat signant, o en els llocs on l'entitat exercisca l'activitat.