El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El ciclista contestà Rafa Valls es trenca la clavícula en la Paris-Niza

Ara està en joc el gros de la temporada, amb les tres 'grans'

Desgraciat inici de temporada per al ciclista de Cocentaina, Rafa Valls, que milita en el Movistar Team. La caiguda el deixa fora de la cursa i fa perillar la resta de l'any.

Sens dubte es deia que aquest podria ser el seu any esportiu després de grans actuacions a la Vuelta i el Tour de França en temporades anteriors, i ara en un equip de l'elit com el Movistar de Valverde, Landa o Neiro Quintana.

Aquest divendres, en la sisena etapa de la Paris-Niza, el corredor de Cocentaina s'ha vist involucrat de ple en una caiguda prou multitudinària. Un company de cursa ha entropessat amb una pedra en una revolta a 15 kilòmetres de la fi de l'etapa i s'ha emportat per davant Valls, que ha impactat el seu cos i el muscle amb l'asfalt. Immediatament l'han traslladat a l'hospital de Birgnoles, on han confirmat la fractura de la clavícula.

És aquesta una lesió important i típica dels ciclistes i que requereix una recuperació d'almenys un mes. Parar ara 30 dies suposa un entrebanc important per al veterà corredor del Comtat (31), que pretenia córrer almenys dues de les grans voltes (Giro, Tour, Vuelta).