El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El cine club Utiye comença la temporada amb títols impactants

El primer títol serà la repesca del film Otra Ronda, de Thomas Vinterberg.
  • En setembre tornarà el documental mensual que es va encetar la passada temporada, dins de la iniciativa Acció Documental+, amb la pel·lícula Com jo vulgui.
  • La digitalització de l’entrada al cinema és ja un fet, així com el pagament de la mateixa en targeta, fins i tot, la compra anticipada per internet.

El 3 de setembre és la data que els amants del cinema de qualitat han de marcar en la seua agenda de manera especial, perquè torna la programació del Cine Club Utiye, en els cines del centre comercial El Teler.

Per a entrar en matèria el primer títol serà la repesca del film Otra Ronda, de Thomas Vinterberg, per la bona acceptació que va tindre la temporada passada, per a totes les persones que se’l van perdre i, per què no? Per a tot el públic que vulga fer un segon visionat de la Millor Pel·lícula Internacional als premis Oscar

Altres títols que completaran la programació del mes de tornada a l’escola seran Annette; Las cosas que decimos, las cosas que hacemos i QueridosCamaradas.

També arrancarà en setembre el documental mensual que es va encetar la passada temporada, dins de la iniciativa Acció Documental+, amb la pel·lícula Com jo vulgui. En aquest cas tracta la indignació de les dones egípcies arran de les violacions en grup, que van desencadenar grans protestes per defensa els seus drets.  Després arribaran títols com Titane, guanyador del Festival de Cannes que és transgressora i controvertida al mateix temps.

D’una forma més detallada, Annette va ser la pel·lícula inaugural del festival de Cannes. Aquest musical francès és desconcertant, fascinant, excèntric, màgic, que atrapa des de la primera escena, amb una veu en off que convida l’espectador a contenir la respiració davant el que veurà. La sinopsi tracta la vida d’una parella que canvia radicalment amb l’arribada de la seua filla al món.

Pel que fa a la proposta de Las cosas que decimos, las cosas que hacemos, la cinta, també francesa, beu de la inspiració clàssica de directors emblemàtics del país gal com Èric Rohmer. Una dona embarassada comparteix passejos i conversa amb el millor amic del seu home i sorgeix l’amor.

La cinta que canvia radicalment de terç és la russa Queridos camaradas, basada en fets reals. La història rememora la matança de Novocherkask (Rússia, 1962), però se centra en recordar els esforços que el govern soviètic va fer per a amagar-la. Recorre a les emocions pures però sense caure en el maniqueisme.

A més a més, la digitalització de l’entrada al cinema és ja un fet, així com el pagament de la mateixa en targeta, fins i tot, la compra anticipada per internet. Comoditats que a partir d’ara estaran a disposició dels espectadors del Cine Club Utiye, en els cines del centre comercial el Teler.