El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El CIP FP Batoi acull una Jornada Formativa per a professorat

Per a finalitzar la jornada, ha tingut lloc una xerrada de la mà de la coach educativa Neli Pérez.

Els 140 professors i professores han compartit experiències metodològiques dels projectes que té el centre amb l'entorn empresarial i social d'Alcoi i comarca.

La formació i l’aprenentatge son dos eixos fonamentals al CIP FP Batoi, i ho son tant per a l’alumnat com per al professorat. Per aquesta raó els 140 professors i professores del claustre han aprofitat l’últim dia del curs abans de les vacances nadalenques per a compartir vivències i experiències metodològiques, basades en l’educació activa.

Aquests projectes tenen un vincle en l’entorn empresarial i social de la ciutat i les comarques. Alguns dels projectes que s’han donat a conèixer son:  Projecte de col·laboració del cicle CAI amb l'Hospital Verge dels Lliris, AbP - AbR - ApS. Experiència Inter modular en 1er CFGS Tècnic/a en Integració Social, Emprenedoria i metodologia Lego Serious Play (LSP) i Projectes integradors en Informàtica.

Per a finalitzar la jornada, ha tingut lloc una xerrada de la mà de la coach educativa Neli Pérez, que els ha fet reflexionar sobre la tasca docent.

Si vols més saber més sobre el CIP FP Batoi, pots consultar els seus perfils de FacebookTwitter i Instagram.