El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El CIP FP Batoi organitza ponències i variats tallers el dijous 3 de maig per als seus alumnes

Hi ha més de 16 xerrades i 25 tallers

'Dona-li forma' és el nom de les jornades que ha organitzat el CIP FP Batoi aquest dijous 3 de maig. Aquestes tenen l'objectiu de que els alumnes del centre s'apropen al món laboral abans d'eixir de la seua etapa d'estudiants.  Més de 16 xerrades i vora 25 tallers conformen la jornada.

Com cada curs escolar al CIP FP Batoi, empreses i organitzacions dels sectors relacionats amb les famílies professionals del centre realitzen ponències i tallers en què es presenten novetats, tendències, i casos d’èxit de cada disciplina. En ells els alumnes reben una visió actual del món laboral, i adquireixen coneixements directament del sector productiu. Al document adjunt sota el cartell podeu conèixer el programa al complet.

'Dona-li forma' és el nom de les jornades que ha organitzat el CIP FP Batoi aquest dijous 3 de maig. Aquestes tenen l'objectiu de que els alumnes del centre s'apropen al món laboral abans d'eixir de la seua etapa d'estudiants. Més de 16 xerrades i vora 25 tallers conformen la jornada.