El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El circuit municipal BMX d’Alcoi serveix d’espai d’entrenament per a molts equips nacionals i internacionals

Molt del treball de difusió és gràcies al Club BMX Alcoi, al qui el Centre d’Esports agraeix la col·laboració.

Diferents equips nacional i internacionals venen a la ciutat a entrenar al circuit de BMX en busca d'un clima més agraït a l'hivern que el que hi ha a altres zones d'Europa. L'espai també s'ha utilitzat per a proves escolars.

El clima fa que molts esportistes internacionals es desplacen en l’època hivernal fins la costa alicantina i vinguen fins Alcoi per a preparar-se i entrenar. Les seleccions d'Alemanya, Itàlia, França, Croàcia, Holanda i Espanya han entrenat en el circuit municipal BMX d’Alcoi des que s'inaugurara el mes de març passat de 2021.

Des d’aleshores, aquesta instal·lació ha anat incrementant considerablement el seu ús esportiu i en aquests moments s'ha convertit en destí escollit per gran quantitat d'equips, seleccions i esportistes federats per a les seues sessions d'entrenaments i que valoren la qualitat del mateix així com l'entorn en el qual està situat. Més concretamente en els últims mesos i coincidint amb les estades de diversos quips de combinats nacionals. Ha crescut així la seua visibilitat nacional i internacional.

 A més cal destacar també les set proves escolars que s'han realitzat en la instal·lació des del moment de la seua obertura. Unes proves que congreguen sempre a un bon nombre de joves esportistes tant alcoians com d'altres localitats pròximes i que amb aquest nou traçat han incrementat també el total de participants.

Molt del treball de difusió és gràcies al Club BMX Alcoi, al qui el Centre d’Esports agraeix la col·laboració.

Segons explica el regidor d’Esports, Alberto Belda: “Estem molt satisfets de l’excel·lent acollida que des de la seua obertura ha tingut aquesta nova instal·lació esportiva, tant per part de tècnics com d’esportistes i aficionats. Prova d'això van ser la Copa de la Comunitat Valenciana al maig de 2021 i la Copa d'Espanya al setembre del passat any, dues proves que tornaran a disputar-se en la nostra localitat els pròxims mesos de març i setembre”.