El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El circuit Sonora porta este divendres al Teatre Calderón la fusió del grup Mo’Roots amb Pool Jazz

Imatge extreta de la web de Sonora

El circuit Sonora està organitzat per Cultura de la Generalitat, mitjançant l'Institut Valencià de Cultura

Mo'Roots aporta música fresca, mediterrània que apunta a música popular actual, mentre que Pool Jazz conjuga diferents estils: jazz, funk, hip-hop, afro, etc. Els dos grups són finalistes dels Premis Carles Santos 2020. L'actuació té lloc hui 14 de gener a les 20h al Teatre Calderón.

El Teatre Calderón d'Alcoi acull, durant tot el mes de gener, un seguit de propostes musicals valencianes de tots els estils. Hui divendres 14 de gener a les 20h, el Teatre Calderón acull una proposta musical doble, gràcies a la fusió de dos grups: Mo’Roots i Pool Jazz.

Mo’Roots venen des de la Marina després d’haver sigut al 2020 finalistes del Premis Carles Santos 2020. Música fresca i mediterrània que conjuga alegria, sentiment i festa amb potents ritmes que inciten a ballar des del primer cop de baqueta. Amb la seua música i energia, apunten directament al panorama festiu de la música popular actual.

Pool Jazz és una banda sense etiquetes, o, en qualsevol cas, amb moltes etiquetes. Combinen estils com el 'jazz', el 'funk', el 'hip-hop' i l'afro, i arts com la música, la pintura, el ball i la poesia en un mateix escenari, la qual cosa converteix la seua posada en escena en una proposta multisensorial, única i irrepetible, amb la improvisació com a fil conductor, que va ser finalista també dels Premis Carles Santos 2020.

El circuit Sonora està organitzat per Cultura de la Generalitat, mitjançant l'Institut Valencià de Cultura i porta per tot el territori valencià els grups i solistes que van resultar finalistes o guanyadors de l'anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana.

Ara torna en una edició que va arrancar a l’octubre i que finalitzarà al mes de març. 30 concerts de 33 artistes valencians que viatgen en esta edició a cinc localitats: Peníscola, Castelló de la Plana, Bocairent, Alcoi i Alacant.

Es pot consultar la programació de Sonora ací.

 

ARTISTES

Els artistes que formen part d'aquesta tercera edició de Sonora són Smoking Souls, Dani Miquel, Badlands, Pau Alabajos, Sierra Leona, Eva Gómez, Verdcel, Christian Penalba, Jamaican Jazz Lovers, Manolo Valls, Marcel el Marcià, Johnny B. Zero, Marala, Laura Esparza i Carlos Esteban, Polock, Néstor Mir, Cactus, Jazzwoman, Duna, Urbàlia Rurana, Mo'Roots, Pool Jazz, Jonatan Penalba, Ana Zomeño, Spanish Brass, Trobadorets, Tarquim, Eva Romero & Manuel Hammerlinck, Pepe Zaragoza, Chema Peñalver, Pete Lala, Andreu Valor i Blackfang.