El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El clavegueram del Centre i la Zona Alta es posa a to

Les tasques tenen un caràcter preventiu, de cara als problemes derivats de la pluja.

Des del mes d'agost s'ha actuat sobre els més de 1.525 embornals del Centre i la Zona Alta, resolent també quasi totes les 280 incidències detectades.

Les xifres corresponen a l'inici del nou contracte de manteniment del clavegueram, que des d'aquest estiu ha permés actuar sobre vora un terç dels 5.000 embornals que hi ha a la ciutat. El Centre i la Zona Alta són els barris on s'han concentrat les actuacions, en ser aquests els que més punts conflictius presenten dins dels 145 km que té la xarxa general d'Alcoi.

El regidor d'Obres, Jordi Martínez, destaca el valor "preventiu" de les accions per tal d'evitar els inconvenients derivats de la pluja. Considera Martínez que els ciutadans també poden contribuir al manteniment de les instal·lacions, "evitant tirar tant als embornals com als WC elements que puguen generar obstruccions".

Telèfons d'interés

L'empresa encarregada del manteniment ha facilitat un servei telefònic gratuït per tal d'afavorir la comunicació amb els ciutadans.

- 900 81 40 81 per a atenció al client, de dilluns a divendres de 08:00 h a 20:00 h ininterrompudament.

- 900 81 40 82 per a avaries, disponible les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any.

- 900 81 40 83 per a comunicar la lectura dels comptadors, també disponible les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any.