El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Club Atletisme Alcoi millora els registres de les darreres temporades

Participants a l'Autonòmic de cross / C.A.Alcoi
Lorena Rodríguez, campiona autonòmica de cross, i Antonio Criado subcampió autonòmic de 800 metres

L'inici del 2018 està sent molt profitós per al Club Atletisme Alcoi. Les últimes competicions han servit per a donar un pas endavant. Els seus atletes estan oferint un gran rendiment, tal i com han fet antonio Criado i Lorena Rodríguez a nivell individual. En l'àmbit col·lectiu l'equip sub-16 de cross assistirà al pròxim campionat d'Espanya. Tot un èxit amb molt de futur per davant. 

L'inici del 2018 està sent molt profitós per al Club Atletisme Alcoi. Les últimes competicions han servit per a donar un pas endavant. Els seus atletes estan oferint un gran rendiment. Tot un èxit amb molt de futur per davant. 

Al velòdrom Lluis Puig de València es disputava el Campionat Autonomic Absolut. Antonio Criado, en la seua primera participació en competició oficial d'aquesta temporada, va aconseguir el subcampionat als 800 metres (1'54''22).

Al XXXIX Cross de Castelló, que a més era l'Autonòmic individual i per equips, Lorena Rodríguez quedà campiona a la seua categoria. Aquest títol li dóna el passaport per acudir al campionat d'Espanya de la disciplina a la localitat de Badajoz.

La quarta posició de l'equip sub-16 també té premi. Els components aniran al campionat d'Espanya de clubs a disputar a Gijón.