El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Club Atletisme Alcoi participa en diverses proves

Atletes molt joves / C. A. A.

Les competicipns de Valencia o Elx han tingut presència alcoiana

El Cross internacional de Castelló, el Campionat Autonòmic de Cross per equips o el provincial de proves combinades han sigut algunes competicions on ha participat el club.

Cap de setmana atapeit d’activitats per al Club Atletisme Alcoi. Una de les competicions on han participat ha sigut el Cross Internacional Ciutat de Castelló que també acollia el Campionat Autonòmic de Cross per equips. Una altra de les participacions ha estat a Elx on José Rubio, atleta sub 14, ha disputat el provincial.

El Velòdrom Lluís Puig també ha estat xafat pels atletes del Campionat d’Espanya. Concretmanet han participat Mireia Domenech, Arnau Diaz, Esteban Rajo i Antonio Criado en els 800 metres, mentre que Olga Ruiz ho ha fet en Salt de Longitud.

També han participat en altres competicions Jordi Gisbert, José Rubio, Jordi Giménez, Mohamed Buofzuoz, Marcos Giner, Jorge Gisbert, Juan Gomis, Laura Blanca, Mar Blanca, Alejandra Giner, Mirella Vañço, Olaia Albert, Lucia Giner, Alte Pla, Damaris Cabllero, Paula Rebagliato, Carmina Camilleri, Cristina Diaz, Patricia Pérez, Merce Valín i Lorena Rodríguez.