El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El club BMX Alcoi aconsegueix 7 podis en la Copa de la Comunitat celebrada a casa

Ciclista del Club BMX d'Alcoi

Els riders del Club d'Alcoi van aconseguir un total de 7 podis

Els “riders” alcoians demostren el seu alt nivell en competició i aconsegueixen ser el grup amb més podis en la classificació -al costat del club de Sant Vicent- en la Copa de la Comunitat celebrada a Alcoi.

La Copa de la Comunitat Valenciana va tindre lloc el passat 24 de setembre en el circuit Municipal de BMX de la nostra ciutat. Al voltant de 100 ciclistes de la comunitat es van acostar a Alcoi per a competir a un gran nivell i aconseguir així la màxima puntuació possible per a escalar posicions en la classificació final de la Copa.

Després d'una vesprada plena de dinàmiques carreres, cal destacar la gran actuació del Club BMX Alcoi. Set corredors de l'equip alcoià de diferents rangs d'edat han aconseguit pujar al podi en la classificació final de la prova. Amb aquests resultats, el Club BMX Alcoi es converteix al costat del Club de Sant Vicent, en el club amb major representació al capdavant de la taula.

Els riders del Club d'Alcoi van aconseguir un total de 7 podis. Per categories, aquests van ser els esportistes que van destacar; Promeses 7 i 8, Adrián Reyes (plata) ; Principiant, Xavi Cherro (primer) i Pau Llorens (tercer); Aleví femení, Paula Santonja (segona), Aleví, Eric Borderia (plata) i Pablo Fernández (bronze); i Màster de 40-49 anys, Enrique Santonja (plata). 

 

Circuit Municipal BMX Alcoi

Les instal·lacions, per causes meteorològiques, s'han vist perjudicades en diverses ocasions des de la seua inauguració. No obstant això, gràcies a la col·laboració de tot el club de BMX Alcoi, a voluntaris i a les tasques de manteniment de l'Ajuntament d'Alcoi, el circuit va estar en bones condicions en la Copa.

Malgrat això, aquest matí el Club BMX Alcoi ha iniciat els retocs del circuit, amb el seleccionador de la Comunitat Valenciana, Nico Parres, a peu d'obra. 

Des del Centre d’Esports han agraït la tasca que es fa des del club “que treballa en tot moment per promocionar la seva modalitat i fer-la cada vegada millor”.