El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Club BMX arranca la temporada europea en Itàlia

Xavi Cherro, Hugo Blanes i Vicente García

Hugo Blanes, Xavi Cherro i Vicente García, riders del Club BMX Alcoi, van viatjar a Verona el passat cap de setmana per a disputar la primera prova de la Copa d'Europa de BMX.

Els tres esportistes van debutar el curs europeu amb bons resultats, la qual cosa suposa un impuls per a la il·lusionant temporada que els ofereix. Durant el cap de setmana, els ciclistes alcoians van córrer en dues ocasions. 

Vicente García va aconseguir ficar-se en semifinals els dos dies amb una 16a posició el dissabte i una 12a el diumenge d'entre 77 riders. Cal recalcar les altes posicions de l'alcoià en el ranking final tenint en compte la lesió de clavícula que el va obligar a paralitzar els seus entrenaments durant un mes.

Per part seua, Xavi Cherro, de la categoria 11 anys, va arribar a quarts de final els dos dies. El dissabte, Cherro va acabar en 21a posició i, el diumenge, en 19a d'un total de 68 riders. 

Hugo Blanes, de la categoria de 10 anys, va caure en motos en 37a posició el dissabte i en 41a el diumenge d'entre 59 riders.