El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Club de Gimnàstica “El Pastoret” obté bons resultats a la competició provincial masculina

Àngel Mayor, Lucas Santonja i César Morales han sigut els participants del club en aquesta competició que s’ha celebrat en Xàbia.

El Club de Gimnàstica “El Pastoret” ha participat amb tres dels seus gimnastes al Campionat Provincial de Gimnàstica Artística Masculina celebrat en Xàbia el dissabte 27 d’abril. Àngel Mayor i Lucas Santoja ho van fer en la categoria Campionat Provincial de Promogym, mentre que César Morales va disputar el Campionat dels Jocs Esportius.

Àngel Mayor va competir al nivell 3 de Promogym i el seu treball es va notar, ja que va aconseguir quedar en tercera posició en salt, la segona en sòl, arcs i anelles, i primer en paral·leles. Finalment va quedar tercer en la classificació general.

El seu company, que competia en la mateixa categoria, Lucas Santoja, va aconseguir la tercera posició en barra fixa, segona posició en arcs i una primera posició en anelles.

Per la seua part, César Morales debutava en una competició de Gimnàstica Artística Masculina, i els resultats van ser molt bons, ja que, va quedar segon en salt, tercer en sòl, i segon en la classificació general.