El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Club de Gimnàstica Rítmica Alcoi tanca l'any amb una Gala de Nadal multitudinària

Imatge facilitada per Jorge Masanet

Els assistents gaudiren d'un total de 20 espectacles, un d'ells l'estrena dels exercicis que es defendran aquesta temporada; o la peça amb la qual Lucia López va aconseguir ser subcampiona del Nacional. 

Un total de 163 gimnastes participaren en la tradicional Gala de Nadal amb la que el Club de Gimnàstica Rítmica Alcoi tanca l'any. Són totes les alumnes del Club, des del grup més jove d'iniciació, amb xiquets de 3 a 5 anys, passant pel grup bàsic, amb joves de 6 a 14 anys; fins a les gimnastes del grup de competició i tecnificació. 

Els assistents gaudiren en total de 20 espectacles. Les gimnastes que disputaran el campionat absolut, María García, Daniela Picó i Lucía López, estrenaren un dels exercicis que defendran en aquesta nova temporada. I Lucía López també va oferir el número amb el qual va aconseguir ser subcampiona del nacional.

Gala de Nadal del CGR Alcoi. Imatge de Jorge Masanet.

El poliesportiu del pavelló Francisco Laporta estava de gom a gom per a gaudir d'aquesta gala que, a més tenia un vessant solidari, ja que s'arreplegava menjar per a Creu Roja Alcoi. 

I així tanca l'any el CGR Alcoi, tot i que realment no paren els entrenaments ni per festes. Ara mateix, entre el 26 i el 30 de desembre, les tres gimnastes de nivell absolut estan a Alfafar en un centre d'alt rendiment de la Real Federació Espanyola de Gimnàstica, recentment inaugurat. Allí reben entrenament d'un cos tècnic format per gimnastes olímpiques i molt reconegudes.

Les gimnastes del CGRA amb entrenadores del Centre d'Alfafar