El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Club de Golf Alcoi tanca la temporada regular amb el triomf de Marco Juan en el Trofeu Quality Brokers

Els guanyadors amb el patrocinador / Club Golf Alcoi

El premi especial a la bola més prop de bandera en el clot 7 ha sigut també per a Marco Juan.

El Club de Golf Alcoi va tancar la seua temporada regular amb la disputa del Trofeu Quality Brokers, en el camp de Vistabella. Marco Juan ha obtingut la victòria absoluta amb una targeta de 39 punts, resultat incontestable, ja que el segon classificat es va quedar, amb 36, a 3 punts de Marco.

En primera categoria, David Sempere va ser el guanyador amb 36 i Joaquín Serrano segon amb 35. En segona, victòria per a Carlos Sempere (35 punts) seguit de Josu Pérez (34 punts).

El premi especial a la bola més prop de bandera en el clot 7 ha sigut per a Marco Juan, que es va endur un magnífic wedge Cleveland de 54 graus, cortesia del patrocinador.

El Trofeu Quality Brokers ha tancat la temporada regular 2018, deixant decidits els guanyadors d'ambdues categories. En primera categoria Luis Agulló era el guanyador des de fa ja tres trofeus, però l'emoció es mantenia en el segon i tercer lloc.

Se'l jugaven Mario Márquez i Juan Carlos Anduix, amb possibilitats per a Gonzalo Gironés d'entrar en la terna final. Finalment, cap d'ells va aconseguir un bon resultat en el Quality Brokers, per la qual cosa no van poder sumar punts i la classificació no va patir cap variació. Així doncs, Márquez va mantenir la segona plaça, quedant Anduix tercer.

Quant a segona Categoria, Virginio Ruiz era líder abans del Quality Brokers, i li bastava quedar per davant o empatat amb Josu Pérez per a mantenir el primer lloc i la victòria final. Per la seua banda, Pérez necessitava quedar per davant de Ruiz i, com a mínim, segon empatat.

Finalment, Josu Pérez va aconseguir batre a Ruiz, però va haver d'esperar fins a última hora per a confirmar que quedava segon en el Quality Brokers i, per tant, aconseguia la victòria en l'Ordre de Mèrit. La tercera posició, finalment ha sigut per a Carlos Sempere, gràcies a la seua victòria en l'últim trofeu de la temporada.