El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Club Esportiu Ontinyent de Gimnàstica Rítmica, classificat al campionat d’Espanya

Gimnastes del Club. Autor: Club Esportiu Ontinyent de Gimnàstica Rítima.
  • S'han classificat sis gimnastes del club.
  • "El club te molt de futur per davant"

Un total de sis gimnastes del club es van classificar el passat dissabte, 24 d'abril, per al campionat després de competir en la fase provincial i autonòmica.

El passat dissabte, 24 d’abril, dotze gimnastes del Club Esportiu Ontinyent de Gimnàstica Rítmica es van traslladar fins al Colonial Sport, ubicat a Alfafar (València), per a competir en la fase provincial i autonòmica per al campionat d’Espanya. Després de tant de temps sense trepitjar una moqueta de competició i amb l’escassetat d’entrenaments a les seues esquenes a causa de les restriccions de la Covid-19, sis d’elles van aconseguir classificar-se per al campionat d’Espanya després de defensar els seus exercicis.

Ara, a falta de saber la data i la seu on se celebrarà el campionat, les classificades es preparen amb ganes i il·lusió per a viure aquesta experiència, tal com ens ha explicat Yolanda Pla, una de les membres de l’equip tècnic del club. “Les nostres gimnastes van a continuar entrenant amb molt d’esforç, com sempre han fet, per a la seua pròxima parada”, ha afirmat Yolanda.

Una de les classificades ha estat Vega Micó, a la categoria de prebenjamí, amb el seu exercici de mans lliures. Pel que fa a la categoria infantil (2009) han sigut Mireia González i Neus Torrent, amb exercicis de pilota, les que aniran al campionat i també, en aquesta categoria però de l’any 2008, anirà Edurne Bañuls després de classificar-se amb l’exercici de pilota qui, a més, es va proclamar campiona provincial i subcampiona autonòmica. Per últim, en categoria juvenil, Karen Bañuls i Olga Gramaje també es van classificar amb uns exercicis de maces.

Totes elles han passat al campionat d'Espanya molt il·lusionades i contentíssimes per la classificació perquè per a algunes d'elles és la primera vegada que es classifiquen per a anar a aquest”, ha explicat Yolanda Pla.

La classificació, sens dubte, és la recompensa al treball tant dur que fan les gimnastes, les quals segueixen uns entrenaments de 18 hores setmanals actualment a conseqüència de les restriccions, però que en temporades normals solen ser d’unes 20 hores.

Amb la faena feta, el Club Esportiu Ontinyent de gimnàstica rítmica ja està pensant en la següent competició, la qual se celebra aquest cap de setmana, en la que l’equip format per Alba Vidal, Neus Vidal, Maria Olavarrieta, Belén Penadés i Edurne Bañuls competirà en la 1a fase de la Lliga Clubs Iberdrola GR al Centre Nacional Colonial Sport, en Alfafar.

Yolanda Pla, davant aquests reptes que tenen per davant, ha assegurat que el club té molta trajectòria i amb molt de futur per davant, amb gimnastes d'alt nivell i, inclús, alguna d'elles amb seguiment per la selecció de la comunitat valenciana”.