El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Club Gimnàstic L'Esport-Alcoi obté 18 medalles al Provincial i 4 podis

Les alcoianes competien en el Provincial de Base i Via Olímpica

Deu gimnastes, del Club Gimnàstic L'Esport-Alcoi participaren en el campionat Provincial de Base i Via Olímpica amb uns excel·lents resultats, aconseguint 18 medalles i quatre podis. D'aquesta forma, el conjunt alcoià va mostrar el potencial de les seues components en un atractiu escenari competitiu. 

En Base 1, Itziar Peris aconseguia la tercera posició en la classificació general, i tres medalles per aparells: bronze en barra, plata en sòl i or en salt. En aquesta mateixa categoria, Nuria Molina va obtindre tres medalles: dues de bronze, en paral·leles i sòl, i una de plata en barra. També va participar en Base 1 Isis Nadal.

En Base 2 competiren Carla Santamaria i Sara Valls. Sara va aconseguir ser campiona en l'aparell de salt.

Tres gimnastes concursaren en Base 4. Irene Juan va ser segona en salt i Claudia Belda subcampiona en barra i sòl, a pesar que Claudia competeix en una categoria superior a la qual li correspon per edat. Per la seua banda, Lucía Belda es va alçar amb la tercera posició en la classificació general, després de realitzar una competició molt regular en tots els aparells.

Quant a Via Olímpica, Daniela Pons en Via Olímpica 3, va obtenir la segona classificació en els quatre aparells i en la general. Inés Padilla, en Via Olímpica 6, va ser campiona en sol, salt i barra, subcampiona en l'aparell de paral·leles, i per tant campiona provincial en la general.