El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Club Gimnàstica Alcoi “El Pastoret” aconsegueix bons resultats en la I Fase dels Jocs Esportius de Gimnàstica Artística Femenina

Club Gimnàstica Alcoi “El Pastoret”

Les gimnastes del Club Gimnàstica Alcoi van competir en la I Fase dels Jocs Esportius de Gimnàstica Artística Femenina. La competició es va celebrar el dissabte passat en el Pavelló florida Babel d´Alacant.

Aquesta competició era la primera de tota la temporada per a les gimnastes de “El Pastoret” i, a pesar dels nervis, totes van estar a un gran nivell. Les d´Alcoi van anar acompanyades per les Jutges del Club Silvia Fuentes i Esther Sánchez i pels entrenadors Sergio Juliá i Tavi Fuentes. 
Aquestes van ser les representants i els resultats: 
-    Prebenjamin: Julia Esteban
-    Benjamin: Zoe Fillol (segona posició provincial en salt) , Melissa Want (tercera posició en terra), Berta Alijo, Sofía Villar i Noelia Senabre (primera posició provincial en terra).
-    Alevins: Sara Moltó, Fabiola Alijo, Montse Valls (segona posició provincial en barra i segona posició provincial en classificació general), Carla Fernández (primera posició provincial en salt), Mar Gallego, Sonia Ortiz, Lucía Velez, Ana Santamaría, Sara Sellés i Laia Navarro.
-    Infantils: Elena Llorens, Mafalda Company (tercera posició en barra, primera posició provincial en terra i segona posició provincial en la classificació general) i Lea Llopis (segona posició en terra)