El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Club Handbol Muro Femení es presenta amb triomf davant el Vila-Real

Victòria davant el Vila-Real / Isaac Castelló

El club murer serà el representant espanyol en un projecte europeu d'esport femení

Abans del partit davant el C.H. Vila-Real, s’ha celebrat la presentació de l’equip sènior femení d’handbol de Muro. Un acte on es va presentar a les jugadores que estan defenent els colors del club per tota la Comunitat Valenciana aquesta temporada; així com el cos tècnic que les acompanya i ajuda en aquesta aventura esportiva.

També van anomenar i donar les gràcies a tots eixos patrocinadors que col·laboren per l’esport femení i fan possible que puguen estar on estan. A més a més, el Club Handbol Femení participarà en un projecte europeu que té com a objectiu empoderar a la dona i a l’esport, i el nostre club serà el representant espanyol d’aquest projecte, gràcies al nostre patrocinador Crea360 junt amb l’ajuntament de Muro. Una de les activitats que farem tindrà lloc el dissabte dia 11 de gener a aquest poliesportiu, i serà un triangular en el qual exposarem, com esports femenins treballen per la inclusió de la dona.

I no podia acabar millor aquesta vesprada tan important per a l’equip murer, que aconseguint la victòria davant l’equip visitant. Un partit, on els 60 minuts les mureres van estar per davant del marcador. La bona defensa i la posada en pràctica de tot allò que han anat aprenent als entrenaments, va fer que el públic gaudira d’un ‘partidaso'. 2 punts importantíssims per anar apropant-se a ocupar un bon lloc a la classificació.

El Club Handbol Muro, vol donar les gràcies a tota la gent que va vindre a donar-los suport: regidor d’esports, patrocinadors, amants de l’esport, xiquets/es que estan iniciant-se en aquest esport als col·legis, familiars i amics. Veure les grades del pavelló plenes i escoltar la veu de tots animant, va ajudar al fet que les xiques de Raúl Vila, demostraren que tenen un equip que si vol pot lluitar contra qui siga.