El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Club Handbol Muro Femení i Crea 360 participen en la integració de l'esport a Europa

Participants del triangular i autoritats / Club Handbol Muro

L'objectiu d'aquesta trobada, és col·laborar en la redacció d'una declaració institucional per la integració en l'esport en la qual estan participant clubs esportius Romania, Itàlia, Eslovènia i Espanya

Clubs de Romania, Itàlia, Eslovènia i Espanya participen en el programa europeu 'Erasmus plus Sport and Dialogue'. Es tracta d'un projecte per fomentar la tolerància, el joc net i la igualtat en el món de l'esport mitjançant un triangular d'handbol femení. El soci espanyol ha sigut el Club Handbol Muro Femení i el seu patrocinador Crea 360.

A banda de les mureres, els equips convidats al triangular han sigut participar els clubs de Santa Bàrbara de Monòver i el Maristas d'Algemesí. L'objectiu d'aquesta trobada, és col·laborar en la redacció d'una declaració institucional per la integració en l'esport en la qual estan participant clubs esportius d'altres països europeus.


Durant el transcurs del triangular, tant les jugadores dels 3 equips, com el públic assistent, van aportar les seues idees per a ajudar a la redacció d'aquesta declaració que servirà per a guiar les polítiques europees en matèria d'esport per al septenni 2021-2027.


Cal destacar la presència de la directora general de l'Institut de la dona de la Generalitat, Maria Such; l'alcalde de Muro, Gabriel Tomás; el regidor d'esports, Enrique Pascual; la regidora d'Igualtat, Noelia Úbeda; així com diferents membres de la corporació municipal.

En l'apartat esportiu, el guanyador del triangular va ser el Club Santa Bàrbara de Monòver. Destacar la gran presència del públic que van omplir les graderies del pavelló i la col·laboració de SARAU espai de dansa i fitness que també es va agregar al projecte.