El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Club Handbol Muro femení perd davant el potent Taurons-Ribaroja

Muro - Taurons

Raúl VIla és el nou entrenador

Les mureres han jugat el seu primer partit com a local davant el Taurons-Ribaroja, possiblement l’equip més potent d’aquesta lliga. Un equip que va aconseguir pujar l’any passat però per certs motius, va decidir renunciar a eixe ascens. El partit ha finalitzat en 10-33. Cal recordar que l'equip d'El Comtat jugarà aquesta temporada en 1a autonòmica.

L’equip murer sabia que no era un partit fàcil. Encara que durant els 60 minuts, l’equip visitant va ser al capdavant, la primera part va tindre bones sensacions per a les mureres, però va ser en la segona part on la pèrdua de balons i la desconcentració, va fer que la diferència de gols fóra forta.

Les xiques de Raúl Vila, nou entrenador del Club Handbol Muro, saben que enguany han de lluitar i aconseguir millorar aspectes bàsics i claus per fer un bon joc. Les dues pròximes setmanes, les mureres viatjaran fins a la comarca de la Plana Baixa i Castelló on jugaran contra el Betxí i el Tuéjar, respectivament. De segur, que les errades d’aquest partit i els consells del míster les ajuden a aconseguir bons resultats.