El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Club Jove reinicia les activitats presencials

Club Jove

Dimecres 8 de juliol, Atrapa la bandera; el dijous, Scattergories; divendres 10 de juliol, Guerra de Globus i dissabte 11, un Torneig Fornite.

El Club Jove tindrà les portes obertes al mes de juliol de dimecres a dissabte de 17.30 h fins a 18.30 h.

Des de no fa més d'una setmana, el Club Jove reobri les portes amb activitats presencials i un horari de dimecres a dissabte des de les 17.30 h fins a les 18.30 h. Les activitats es realitzaran al pati exterior del Centre Cervantes Jove (CCJ) i tenen en compte totes les mesures de seguretat marcades des de Sanitat i recomanades des de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

Pel que fa a les activitats, en aquestes sempre estaran presents un monitor per cada 10 participants, per tal de mantenir l'espai de seguretat i la higiene. I durant aquesta setmana, les activitats per realitzar són: el dimecres 8 de juliol, Atrapa la bandera; el dijous, Scattergories; divendres 10 de juliol, Guerra de Globus i dissabte 11, un Torneig Fornite.

Per a participar en les activitats presencials cal cita prèvia, que es pot demanar tant telefonant al número 965537138 com per correu en l'adreça.

També es continua amb la programació en línia que es va iniciar durant el confinament amb els programes 'Estem...de cine' i 'Cuina de Sabors', que, durant aquesta setmana, seran el divendres 10 de juliol. Amb una recepta de paté de salmó per al programa de cuina i la cinta d'animació 'Kubo y las dos cuerdas' comentada per Jorge Hinojosa en 'Estem...de cine'.

Cal recordar que des que es va acabar l'Estat d'Alarma ja està obert l'Espai Jove en horari de 10 a 14 hores de dilluns a divendres en el CCJ per a fer qualsevol consulta o tramitació en temes de joventut.