El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Club Nou Bàsquet Alcoi presenta als seus equips davant l'afició

Presentació Nou Bàsquet Alcoi / PST Fotografia

El passat diumenge dia 17 de novembre va tindre lloc, al Pavelló Mutua Levante, la presentació de tots els equips que formen el Nou Bàsquet Alcoi.

Aquesta temporada, el NB Alcoi ha superat el rècord quant al nombre d´equips pertanyents al club, amb un total de 13 equips federats, dels quals 8 són IR (lliga de rendiment) dos juniors i tres equips sèniors, a més dels 11 equips escolars vinculats al club en 8 col.legis. Aquests són l´Ampa Sant Vicent, Miguel Hérnandez, Esclaves, Romeral, La Salle, Sant Vicent de Paúl, Arnauda i Horta Major. 

Durant l´acte, els jugadors de minibasket van realitzar una serie de jocs per mostrar les seues habilitats. Després, els equips infantil i cadet van jugar minipartits de 5x5 i també va haver un concurs de tirs protagonitzats pels equips junior i sènior. Una vegada presentats els equips, es va realitzar la tradicional foto amb 259 jugadors i jugadores, més els 20 entrenadors federats, delegats i directiva. 

Cal destacar, que l’acte va comptar amb la presència del regidor d’Esports, Miguel Juan Reig, el delegat de la FBCV en Alacant, Juan Miguel Sila, i el president del Club, Salvador Monzó. També van assistir els representats d´alguns dels partits que formen part de la corporació i Jorge Tomás en representació de Mutua Levante.