El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Club Santa Lucia es fa amb 8 ors en el Campionat provincial de Tir amb Arc en Sala

  • L'entitat, va ser la delegació amb més posicions de podi amb un total de 8 ors, 4 plates i 4 bronzes

Un total de 22 arquers de diferents modalitats i edats del club alcoià van viatjar a Santa Pola per a participar en el Campionat provincial de Tir amb Arc en Sala.

El Club Santa Lucia d'Alcoi està d'enhorabona. El passat cap de setmana va tindre lloc en la localitat de Santa Pola el Campionat Provincial de Tir amb Arc en Sala, on l'entitat va aconseguir un total de 8 ors, 4 plates i 4 bronzes. El grup, capitanejat pels experimentats Manuel Candela i Luis de l'Olmo, va ser la delegació amb més posicions de podi.

De menor a major edat, aquests són els esportistes que es van penjar medalla. En la modalitat d'Arc recorbe, els infantils Mireia Micó i José González van obtindre l'or, mentre que Joan Verdú, va aconseguir el bronze. En la categoria Cadet d'aquesta mateixa modalitat, Isabel García i Guillem Francés es van emportar l'or.

El Club Santa Lucia va destacar en la categoria Novel, on totes les posicions van quedar ocupades per membres seus: Víctor Bellvert, en el primer lloc; Iñaki Peidro, en el segon; i Joaquín Peidro en el tercer. 

Pel que respecta a la categoria Sènior, Àngels Alcaraz es va col·locar l'or, Mariola Brotons i José Luis Fernández la plata i, Javier Miró el bronze.

En Arc Tradicional, Luis Cerdà va pujar al primer escaló en Arc nu. En Arc Longbow, Laia Vaello va aconseguir el primer lloc, Jorge Luis Preciado el segon i Israel de Marcos, el tercer.