El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Club Tae Alcoi es penja onze medalles en el Campionat Nacional de Taekwondo Tradicional Unificat

Club Tae Alcoi
  • Sant Vicent del Raspeig va ser la ciutat amfitriona i va acollir al voltant de 300 esportistes espanyol.

Lucía Pérez, Lirios Santoyo, José Luis Lloréns, Dani Ruiz, Julián Basalice, Sandro Ribes, Raúl Ruiz i Sami Abdelkarim van ser els medallistes del club.

El Club Tae d'Alcoi porta a la ciutat onze medalles de l'II Campionat d'Espanya de Taekwondo ITF Unificat, una competició nacional que se celebra una vegada a l'any amb regles unificades. Enguany, Sant Vicent del Raspeig va ser la ciutat amfitriona i va acollir al voltant de 300 esportistes espanyols pertanyents a les cinc federacions internacionals de Taekwondo i ITF que representen a Espanya a nivell internacional.

Lucía Pérez, en -45 kg júnior cinturó negre, va aconseguir la plata en combat i el bronze en tul, igual que Lirios Santoyo, en +55 kg infantil (12 a 13 anys) cinturó roig negre. Per la seua part, Raúl Ruiz es va penjar l'or en combat -54 kg.

José Luis Lloréns es va alçar en el primer escaló del podi en combat en -70 kg júnior, i el seu company Dani Ruiz va aconseguir dues medalles d'or (combat i tul) en -60 kg júnior (14 a 17 anys) mixt fins a roig-negre. Per part seua, Julián Basalice es va penjar la plata en combat en 50-55 kg (12-13 anys) fins a groc-verd. 

Sandro Ribes va aconseguir la medalla de plata en 40-45 kg infantil (12-13 anys) masculí fins a cinturó negre i Sami Abdelkarim es va emportar el bronze en tul en júnior cinturó negre-roig. 

El Club Tae va participar en aquest campionat amb els coaches Aitor Martínez, Francisco Ribes i Juanjo García.