El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Club Triatló Ontinyent compleix amb nota als Campionats d’Espanya de Duatló

El club ontinyentí ha tingut representació en tres dels campionats celebrats aquest cap de setmana.
  • Rafel Moral, Borja Gandia, Enrique Torras, Teyo Cantos, Javi Lletí i Héctor Tolsà han viajat a la capital del pais acompanyats per Joan Blasco, Director Tècnic del Club Triatló Ontinyent.
  • La pròxima competició on participarà el club Ontinyentí tindrà lloc, aquest dissabte, a Bétera. Serà la primera prova de la Lliga de Clubs Caixa Popular.

La represa de les competicions esportives ha comportat la celebració de diferents campionats nacionals on els membres del Club Triatló Ontinyent estan representant a la capital de la Vall d’Albaida.

En aquesta ocasió, durant el dissabte 24 i el diumenge 25, el municipi madrileny d’Alcobendas s’ha convertit en l’escenari de les proves dels campionats d’Espanya ‘Contrarellotge per Equips’ i ‘Contrarellotge per Equips de Talents’ (el dissabte) i ‘Relleus’ i ‘Relleus de Talents’ (el diumenge).

Pel que fa al club ontinyentí, Rafel Moral, Borja Gandia, Enrique Torras, Teyo Cantos, Javi Lletí i Héctor Tolsà, qui han viatjat a la capital del país acompanyats per Joan Blasco, el seu entrenador i Director Tècnic del Club Triatló Ontinyent, han format equip per a participar en tres d’aquests campionats.

Dissabte de matí va ser el torn de Campionat d’Espanya de Duatló Contrarellotge per Equips de Talents, on els ontinyentins van aconseguir una magnífica desena posició. Rafel, Enrique, Teyo, Javi i Héctor van completar una cursa formada per un primer segment de 2.000 metres de carrera a peu, un segment de ciclisme de 5,2 kilòmetres i, finalment, 1.150 metres de carrera a peu.

Diumenge, el segon dia de competició, els membres del Club Triatló Ontinyent es van dividir en dos equips per participar al ‘Campionat d’Espanya de Duatló per Relleus de Talents’, on van prendre l’eixida Javi Lletí, Héctor Tolsà i Teyo Cantos, i al ‘Campionat d’Espanya per Relleus Open’, prova en la qual el club va estar representat per l’equip format per Borja Gandia, Enrique Torras i Rafel Moral. En aquesta ocasió els esportistes havien de completar, individualment abans de donar el relleu al company, la mateixa distància que la jornada anterior van córrer en equip (2.000m, 5,2km i 1150m). Javi, Héctor i Teyo van aconseguir la sisena posició i Enrique, Borja i Rafel van ser els 25és.