El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Collao disposarà d'una nova zona d'aparcament darrere de Gol B

El solar es troba ubicat entre Gol B i el parc de Batoi.

Encara que de moment no es coneix l'inici de les actuacions, o el nombre de places d'aparcament que s'habilitaran, el projecte ja està damunt la taula dels tècnics municipals, i ha sigut presentat a les associacions veïnals de la zona.

Els aficionats blanc i blaus que pugen els diumenges al Collao disposaran pròximament de més espai per a estacionar els seus vehicles, ja que l'Ajuntament d'Alcoi té previst habilitar una zona d'aparcament en la zona ubicada entre Gol B i el parc de Batoi.

Encara que de moment no es coneix l'inici de les actuacions, o el nombre de places d'aparcament que s'habilitaran, el projecte ja està damunt la taula dels tècnics municipals, i ha sigut presentat a les associacions veïnals de la zona per a obtenir la seua conformitat. De fet, la zona ja fa mesos que ha sigut aplanada i netejada de matolls i males herbes amb la intenció que es poguera convertir en zona d'aparcament.

El regidor d'Esports, Miguel Juan Reig, reconeix que d'un temps ençà l'àrea ja està sent utilitzada com punt d'estacionament eventual, així que l'objectiu del Consistori és facilitar la tasca dels conductors, "delimitant les places d'aparcament i anivellant la zona".

L'Ajuntament vol també que aquesta actuació s'integre dins del projecte del vial ciclista-vianant, que contempla bosses d'aparcament en diferents indrets d'Alcoi per tal de contrarestar les places que es perdran amb les obres.