El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Collao, una matèria pendent per a l'Alcoyano

@Villarreal CF
Galiana té disponible a tots els efectius

En la història recent mai l'Alcoyano havia tingut excessius problemes en casa. Aquest any és un dilema. Són ja més de tres mesos sense aconseguir superar a un rival. El tren torna a passar per la mateixa parada que altres vegades. I el Deportivo ha de pujar al vagó davanter per tal d'arribar als llocs de play-off. Són moltes les oportunitats que estan donant els equips de dalt. Ara bé, la SD Formentera porta 4 jornades consecutives i no ha sumat cap punt.

En la història recent mai l'Alcoyano havia tingut excessius problemes en casa. Aquest any és un dilema. Són ja més de tres mesos sense aconseguir superar a un rival. El tren torna a passar per la mateixa parada que altres vegades. I el Deportivo ha de pujar al vagó davanter per tal d'arribar als llocs de play-off. Són moltes les oportunitats que estan donant els equips de dalt. Ara bé, la SD Formentera porta 4 jornades consecutives i no ha sumat cap punt. 

Galiana recupera efectius perquè tant Gato com Eldin es troben a disposició del tècnic. La llista de convocats obligarà a deixar a futbolistes fora de la convocatòria. Fins i tot, es podria donar la possibilitat de repetir onze. "Els futbolistes estan generant competitivitat entre ells i cada vegada és més complicat efectuar una citació", va declarar en sala de premsa.

Una de les gran incògnites serà el sistema de joc. Lluny d'Alcoi el paradigma està clar: cinc defenses amb tres centrals i en atac un davanter amb mobilitat. En El Collao eixe model no funciona. Apostarà per una línia de quatre en la rereguarda? Mariano i Lino serien les referències per a certificar les ocasions de gol? La resposta només la coneix Galiana qui ha comentat que "és l'hora dels fets i no de les paraules". 

El mes de febrer dictaminarà si l'Alcoyano està capacitat o no per a retallar les distàncies amb els millors o, pel contrari, l'objectiu serà la Copa del Rei. Aquest curs sembla diferent a altres. Mallorca, Vila-real B, Elx, Hèrcules,... La nòmina de favorits ha incrementat el nivell del Grup III. Altres com el Balears miren per la salvació tot i el seu important pressupost. 

El partit es disputa el diumenge 11 de febrer a les 11.30 hores en El Collao. El club ha convidat als seus filials i als equips que tenen signat un conveni de col·laborarió amb el Deportivo.