El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Col·lectiu d’Art Local de Cocentaina organitza la VIII Mostra Espai de Sentiments i la XVII Ruta d’Art amb motiu de la Fira de Tots Sants

Les propostes d’aquesta edició son “dialogants, suggerents i amb un missatge d’esperança i confraternitat”.

Tant la Mostra com la Ruta son ja un referent dins de les propostes culturals de la Fira de Tots Sants. La Mostra s'inaugura el pròxim 21 d'octubre fins el 27 de novembre i la Ruta es podrà visitar del 22 d'octubre fins el 30 de desembre.

Aquesta proposta artística organitzada des del Col·lectiu d’Art Local de Cocentaina és ja un referent a la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Es podrà visitar del 21 d’octubre fins el 27 de novembre a la Sal d’Armes del Palau Comtal.

A la mostra ‘Espai de Sentiments 2022’ participen artistes com Paco Albadalejo, Julio Reig, Moisès Gil, Pepa Reig, ‘Koke’, Joaquin Llorens, Dídan Hervas, Inma Ribelles, Ximo Canet Alfonso Ruiz, Araceli Blasco, Ana Reig, Francisco Prats i Carmen Latorre.

Les propostes d’aquesta edició son “dialogants, suggerents i amb un missatge d’esperança i confraternitat”, segons expliquen des de l’organització. Es pot trobar pintura, dibuix, escultura, etc. Es pot descarregar el programa en pdf de la mostra ací.

Per la seva banda, la XVII Ruta d’Art Local arranca el pròxim 22 d’octubre fins el 30 de desembre amb la participació de J.M. Brotons-Koke Moisés Gil (La Goma Art Project. País Valencià, 4) , Erik Van Hoorn (Asombro, Galería de Arte Contemporáneo C/. Major, 26) , Moises Gil (El Viver Gallery Bisbe Mallol, 17) i Pepa Reig (Espai boutique Kian Conde de Cocentaina, 12). Es pot descarregar el programa en pdf de la ruta ací.