El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Esquerra Republicana de l'Alcoià i el Comtat,

Esquerra Republicana de l'Alcoià i el Comtat

El col·lectiu d'Esquerra Republicana agraïm la feina feta per Bernardo Pérez

Comunicat d'Esquerra Republicana de l'Alcoià i el Comtat

 Esquerra Republicana, com a membre de la plataforma Guanyar Cocentaina, volem agrair el bon treball fet pel fins ara regidor socarrat. Durant aquests quatre anys hem confiat en la seua manera de treballar –nosaltres sí-- i el temps ens ha donat la raó: la tasca de Bernardo Pérez al capdavant de Guanyar Cocentaina ha estat, durant aquests darrers quatre anys, una feina coherent, honesta i d'esquerres feta per una persona provinent del món obrer, de les entranyes del teixit fabril contestà.
 
Per això el compromís de col·laboració d'Esquerra Republicana a la capital del Comtat depenia de la continuïtat del projecte que encapçalava Bernardo Pérez. Però el regidor de Guanyar Cocentaina va declinar tornar a encapçalar la plataforma d'esquerres contestana. L'explicació simplista és que no ha volgut seguir liderant el projecte, però la realitat és molt més complexa i decebedora.
 
Davant la proximitat de les eleccions municipals del 26 de maig, el grup d'Esquerra Republicana del País Valencià de l'Alcoià i el Comtat volem manifestar que, a Cocentaina, no participarem en cap coalició d'esquerres encara que, d'una o altra manera, seguirem contribuint en el desenvolupament de la nostra terra i la nostra gent.
 
Amb la desaparició de Guanyar Cocentaina finalitza la nostra vinculació –esperem que temporal-- amb la política contestana des de dins. Mentrestant, aprofitem per a exigir a Europa LLIBERTAT · DEMOCRÀCIA · REPÚBLICA mitjançant la candidatura “Ara Repúbliques”.