El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Ponts d'Igualtat,

Ponts d'Igualtat

El col·lectiu LGTBI, Ponts d'igualtat condemna les difamacions i atacs personals de VOX cap al president del col·lectiu

Arran l’article d’opinió del portaveu de Vox Alcoi d’aquesta setmana, els integrants de Ponts d'Igualtat volem condemnar les difamacions i atacs pers…

Arran l’article d’opinió del portaveu de Vox Alcoi d’aquesta setmana, els integrants de Ponts d'Igualtat volem condemnar les difamacions i atacs personals realitzats pel regidor i portaveu de la formació ultra cap al nostre president.

Considerem totalment indigne que un representant públic utilitze l'altaveu que li dona la seua representació democràtica per a la desqualificació d’una persona que lidera de forma voluntària i altruista un col·lectiu social de la ciutat.

A hores d'ara el col·lectiu que aquest representant públic anomena “xiringuito”, no ha rebut ajuda econòmica de cap institució pública. Així mateix recordem que, tant el grup polític ultra com el mateix regidor, reben diners públics per faenes com aquesta nota de premsa que ha tardat una setmana a escriure. L’haurà fet la mateixa persona que li escriu les intervencions al ple? Doncs és palesa i notòria la incapacitat i desídia del regidor als plenaris en els temes que afecten la ciutat. La faena altruista de Ponts d’Igualtat, malgrat l’opinió de l’extrema dreta, és ajudar a vora un centenar d'alcoians i alcoianes a poder desenvolupar la seua vida amb la normalitat. Normalitat que el partit ultra nega de forma reiterada. Des de Ponts d’Igualtat condemnem de forma enèrgica les formes feixistes emprades pel representant de la formació ultra per desqualificar a una persona que dedica el seu temps lliure a ajudar als altres de forma altruista i voluntària. Les pràctiques d’assenyalar amb nom i cognoms a persones i col·lectius és per a que altres realitzen la faena bruta com a altres poblacions?

El president de Ponts representa a tots els socis de Ponts d'Igualtat i és la nostra veu. La veu d'aquelles alcoianes i alcoians que consideren que encara que hem avançat en llibertats i drets, cal fer més passos endavant amb valentia perquè dia a dia cap persona puga ser intimidada, insultada o discriminada pel fet d'estimar a qui li done la gana.

Malgrat els avanços en llibertats a hores d'ara la realitat és que existeixen atacs físics, discriminacions en centres de treball, pels carrers, lleis que encara perpetuen la diferència entre les persones heteronormatives i la resta. Negar qualsevol iniciativa que busque la igualtat i amagant-se darrere de la constitució és com permetre que es cometa un delicte per què després serà castigat, un comportament irresponsable i indigne d’un representat públic.