El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El col·legi Carmelites celebra la 5è edició de la “English Week”

El tema triat per a aquesta edició ha sigut Sherlock Holmes i a partir d’aquesta figura de la literatura anglesa es van realitzar diferents activitats per a tots els cursos del col·legi, des d’infantil fins a secundària.

Des de fa 5 anys el col·legi Les Carmelites celebra la seua setmana en la qual el centre se submergeix en la cultura i en l’idioma britànic. Aquest any han triat la figura literària de Sherlock Holmes per a preparar les activitats que els alumnes des d’infantil fins a secundària realitzen.

Jocs de pistes com si foren detectius, cançons, pel·lícules, representacions, classes amb professors natius o lectures d'històries de Sherlock Holmes han sigut aquelles activitats en les quals ha participat l’alumnat, a més, perquè els pares també participaren es va realitzar una “Tea Party”, en la que van poder degustar té i pastes.

També van rebre la visita d’un responsable de Cambridge que va explicar el funcionament de les proves de certificació, que es realitzaran a Les Carmelites. Els pares dels xiquets i xiquetes d’infantil van anar amb els seus fills i filles a un contacontes a la Biblioteca infantil del centre.

Durant aquesta setmana es realitzaran jornades de portes obertes per a les classes d’angles dels alumnes d’infantil i 1r i 2n de primària, perquè els pares puguen veure el treball dels xiquets i xiquetes en aquesta assignatura.