El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El col·legi Carmelites viatgen al passat i representen els orígens de la història d’Alcoi

El col·legi Carmelites viatgen al passat i representen els orígens de la història d’Alcoi / Carmelites
Divendres 17 de març els alumnes teatralitzaran, en el saló de plens de l'ajuntament, la concessió de la Carta Pobla a la ciutat

El col·legi Carmelites d’Alcoi, viatjarà al passat i representarà els orígens de la història d’Alcoi, teatralitza'n en el saló de plens de l'ajuntament, la concessió de la Carta Pobla a la ciutat. A més eixiran al carrer encarnant a les famílies i personatges que van viure aquella època.

Ja han passat 762 anys, del dia més important d’Alcoi, la concessió un 17 de març de la seua Carta Pobla, acta fundacional de la ciutat que marcava els seus drets i privilegis, i que d'alguna forma es pot interpretar com la seua partida de naixement.

El col·legi Carmelites celebra la setmana de la història, i el 16 de març, no podia passar desapercebut (no es fa el 17 perquè és dissabte) i els alumnes representen la història d’Alcoi que és l'activitat més destacada amb la teatralització històrica, en el saló de plens de l'ajuntament, de la concessió d’aquesta carta.

Els alumnes encarnant a les famílies i personatges que van viure en els carrers de la ciutat en aquella època, eixiran al carrer vestits d'època, a les 10.15 des del col·legi Carmelites per a dirigir-se en comitiva fins a l'ajuntament de la ciutat.

A més prendran els seus carrers per a sentir parlar a les pedres que els explicaran el seu passat en els carrers de la ciutat medieval i en les seues antigues muralles.

Finalment es desplaçant fins a la Torre Na Valora per a poder prendre unes fotografies.