El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Col·legi de Geògrafs, Jovempa i l'Ajuntament de Beniarrés organitzen unes jornades per analitzar el repte demogràfic

La localitat de Beniarrés serà l'encarregada d'acollir unes jornades per a tractar el repte demogràfic al qual s'està enfrontant la província d'Alacant i les comarques de l'interior.

El Col·legi de Geògrafs de la Comunitat Valenciana, Jovempa Alcoià-Comtat i l'Ajuntament de Beniarrés, han organitzat al centre cultural Joan Valls de la localitat aquest divendres dia 14 de desembre a les 10.00 h, una jornada per a tractar el repte demogràfic que està sofrint la província d'Alacant i les comarques de l'interior.

 

Perquè aquesta jornada siga productiva, es comptarà amb la presència de representants de diferents administracions públiques com Ignacio Molina del Comissionat pel Repte demogràfic del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública de Govern d'Espanya.

 

El programa serà el següent:

 

A les 10.00 serà la benvinguda internacional de la mà de l'alcalde de Beniarrés D. Francisco Selléis i el president del CGCV, D. Alberto Lorente.

A les 10.15 h Es parlarà de la planificació estratègica enfront del repte demogràfic.

A les 11.00 hi haurà una pausa que es retomarà a les 11.30 h amb una taula redona per parlar de les implicacions del repte demogràfic des del municipalisme

A les 12.30 h tindrà lloc la ponència central per parlar de què és i com afrontar aquest problema

I la cloenda serà a la 13.30 h.