El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Col·legi Esclaves SCJ Alcoi obté la nova Acreditació Erasmus + del 2022 al 2027

El Col·legi Esclaves amb Acreditació Erasmus +
  • Els tres eixos principals que vertebren el projecte són: l'educació en la sostenibilitat i el respecte al medi ambient, l'educació en la cooperació i la inclusió i la millora de les competències digitals.

El col·legi ha obtingut aquesta nova acreditació per la qualitat del seu Pla de Desenvolupament Europeu.

Mitjançant aquesta l'Acreditació Erasmus +, Les Esclaves reforçaran i milloraran la dimensió europea de l'ensenyament i l'aprenentatge en el centre i es contribuirà a la creació de l'Espai Europeu d'Educació.

Els tres eixos principals que vertebren el projecte del Col·legi Esclaves SCJ Alcoi, aprovat pel SEPIE (Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació), són: l'educació en la sostenibilitat i el respecte al medi ambient, l'educació en la cooperació i la inclusió i la millora de les competències digitals.

Durant el període entre 2022-27, aquest centre educatiu implementarà una estratègia d'internacionalització mitjançant un pla de formació del professorat a través de cursos en l'àmbit europeu, l'observació in situ de bones pràctiques en altres escoles d'Europa i la realització de mobilitats de l'alumnat a altres països de la UE per a compartir projectes i experiències amb altres comunitats educatives. Totes aquestes activitats seran cofinançades per la Comissió Europa.

Erasmus + 2022

Enguany, 5 alumnes i dos professors del centre educatiu d’Alcoi van compartir una setmana d’activitats amb els seus companys europeus d'Hongria. Durant uns dies van reflexionar sobre el passat, present i futur de la Unió Europea mitjançant tallers i conferències realitzats, entre altres, per representants hongaresos en el Parlament Europeu. També van donar a conèixer la nostra ciutat i fins i tot van realitzar una degustació internacional amb productes típics de la nostra terra.

Alumnes de Les Esclaves en Hongria