El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El col·legi José Arnauda inaugura una exposició fotogràfica amb motiu del seu 75 aniversari

L’exposició conté imatges de la historia del centre des de la seva fundació fins l’actualitat.

L'exposició es pot visitar ja a lÀgora i fins al 16 de març. Del 20 de març fins el 10 d'abril s'exposarà també al Centre Comercial Alzamora. La mostra fotogràfica recull un homenatge a les persones que han format part del centre i han contribuit a fer-lo possible.

El mes de març ah començat per al col·legi José Arnauda de manera emotiva, doncs acaba d’inaugurar una exposició itinerant fotogràfica amb motiu del seu 75 aniversari. De l’1 al 16 de març es pot visitar a l’Àgora, i del 20 de març al 10 d’abril al Centre Comercial Alzamora.

L’exposició conté imatges de la historia del centre des de la seva fundació fins l’actualitat. Des del centre han volgut agrair la implicació de l’Ajuntament per a fer possible a l’espai Àgora la mostra d’aquest recull de fotografies que son reflex de la historia del centre durant tots aquests anys.

La directora titular del col·legi, María José Iborra, s’ha mostrat molt satisfeta amb el resultat de l'exposició i ha destacat la importància d'aquesta iniciativa: "Aquesta exposició és un homenatge a totes les persones que han format part de la història del nostre col·legi, des dels fundadors fins a l'alumnat i professorat que hui dia el fan possible. És un reflex de la nostra identitat com a centre i estic molt orgullosa que tota la ciutadania puga conéixer-la a través d'aquestes imatges".

Iborra també va voler convidar a tota la comunitat educativa i al públic en general a visitar l'exposició: "Espere que gaudisquen d'aquesta mostra tant com nosaltres hem gaudit organitzant-la. És una oportunitat única per a conéixer la història del nostre col·legi i per a valorar l'esforç i dedicació de totes les persones que han treballat per ell".