El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Col·legi José Arnauda se suma a la Fira Modernista amb teatre

Gabriel Barrachina, Lorena Zamorano i Ana Mari Company presenten el teatre / Ajuntament

Per acudir a veure les representacions cal enviar un mail a marketing@colegioarnauda.org

L'educació estarà molt present a la Fira Modernista de 2019, ja que està dedicada a Doña Amàlia. Un dels col·legis que farà activitats és el José Arnauda. Concretament, representarà l'obra 'L'educació d'alta costura'. Les representacions estan dirigides a tots els públics. Hi haurà 3 representacions per al públic escolar als locals de la Parròquia del col·legi (dilluns 16, dimecres 18 i divendres 20 de setembre a les 10 h) i altra representació a la Glorieta (diumenge 22 de setembre).

La III Fira Modernista d'Alcoi se celebrarà del 16 al 22 de setembre i la Regidoria de Turisme comença a presentar algunes activitats. Una de les entitats que s'ha sumat és el Col·legi José Arnauda amb la representació d'un teatre. Els professors, Ana Mari Company i Gabriel Barrachina han contat totes les novetats. Per acudir a veure les representacions cal enviar un mail a marketing@colegioarnauda.org.

En 'L'educació d'alta costura' s'obrirà una "finestra a l'escola de finals del segle XIX" per conèixer "l'educació de l'època fixant-se en Doña Amàlia". A més es donarà molta importància al paper de la dona en eixa societat. L'obra té una durada aproximada de 45 minuts.

En aquesta obra, a banda de la implicació d'alumnes i comunitat educativa, també participen professors ja jubilats. Un d'ells és Pep Gisbert, professor que va exercir fa uns anys a Arnauda i ara co-dirigirà l'obra. Els altre co directors són Neus Peidro i Gabriel Barrachina. L'escenografia i l'atrezzo són d'El Trencat.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, ha animat a tot el públic a acudir a les representacions que es faran a la Glorieta i al mateix 'cole'. També ha agraït la implicació del José Arnauda en la Fira Modernista.