El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Col·legi Miguel Hernández d'Alcoi afavoreix la conciliació familiar

Taula de llum al Miguel Hernández

Recordeu que està obert el procés de matrícula, que enguany serà telemàtic. Tota la informació ací.

Gimnàs, laboratori, aula de música, informàtica, biblioteca, hort escolar, taller de ceràmica, menjador, amplis patis i pistes connectades amb la natura... Tot açò i molt més es pot trobar al Col·legi Miguel Hernández. Un gran col·legi, obert al barri, a les famílies, que mira cap al futur i que compta amb un professorat definitiu en contínua formació. Cal destacar que està obert el procés de matrícula, que enguany serà telemàtic

El Col·legi Miguel Hernández, és l’únic centre públic de la Zona Nord. És el més nou del barri de la Zona Nord i compta amb instal·lacions modernes. Des del centre indiquen que "afavorim la conciliació familiar amb serveis d’escola matinera, menjador amb cuina pròpia, jornada contínua, extraescolars, tallers i aula de dos anys".


Treballen diàriament per un ensenyament inclusiu, de qualitat, adaptat a les noves tecnologies i basat en l’experimentació, manipulació, els aprenentatges significatius i cooperatius. Amb un programa d’educació plurilingüe i intercultural que garanteix l’assoliment d’una competència plurilingüe (valencià, castellà i anglés).