El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El col·legi Salesians organitza el III Cross Nocturn Solidari Ciutat d’Alcoi

En total són 9’50km per als adults i entre 0’15km i 1’20km per a les modalitats entre Querubín i Infantil.

El III Cross Nocturn és en benefici del Projecte de Recolzament Educatiu Don Bosco (50%) i del programa EMOTIUS del GARA (50%). Serà el pròxim 6 de maig a les 19:30h en la modalitat infantil i a les 21:30h en la modalitat absoluta.

El centre educatiu Salesians ha organitzat per al pròxim 6 de maig la tercera edició del Cross Nocturn Urbà Solidari Ciutat d’Alcoi. Serà en benefici del Projecte de Recolzament Educatiu Don Bosco, dut a terme per la Fundació Iniciativa Solidària Ángel Tomás (FISAT) vinculat al centre, i també per al programa EMOTIUS, del Grup d’Alcohòlics Rehabilitats d’Alcoi, entitat que enguany celebra el seu 50 aniversari.

L’esdeveniment arrancarà a les 19:30h en la modalitat ‘Infantil’ i a les 21:30h en la modalitat ‘Absoluta’ i discorrerà del Col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer del centre fins el Col·legi Salesians Juan XXIII de la Zona Nord. En total són 9’50km per als adults i entre 0’15km i 1’20km per a les modalitats entre Querubín i Infantil.

En la segona edició celebrada abans de la pandèmia van participar unes 900 persones. Es poden realitzar les inscripcions a través d’esta pàgina, i es pot a més, participar amb un dorsal 0 en cas de no poder córrer.