El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El col·legi Salesians potencia l'educació inclusiva amb estades dels professors a l'estranger

Mónica Segura i David Albert, a Grècia; Jorge Santonja a holanda; i Jordi García a itàlia.

4 professors dels Salesians del centre viatgen aquest estiu a tres punts diferents d'Europa per a formar-se sobre metodologies inclusives. L'objectiu és dotar d'una nova perspectiva a l'atenció d'alumnes amb necessitats específiques. 

Les beques Erasmus són útils no sols per als estudiants, sinó també per als professors, que poden conéixer de primera mà com és el sistema educatiu en altres països al mateix temps que milloren les seues competències lingüístiques. Així ho saben des dels Salesians Sant Vicent Ferrer, i per això enguany són 4 professors els que viatgen a Europa amb una beca Erasmus +K101.

Mónica Segura, David Albert, Jorge Santonja i Jordi García són els quatre professors que han estat a Grècia, Holanda i Itàlia. Allí han participat en diverses activitats amb l'objectiu de "propiciar ambients inclusius en les nostres aules i projectes, i dotar d'una nova perspectiva a l'atenció d'alumnes amb necessitats específiques". Les estades es realitzen al llarg de juliol, i segons els professors participants, l'experiència està sent positiva i enriquidora.