El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Col·legi Salesians SVF d’Alcoi celebra el Dia Internacional del Migrant

Activitat sobre el Dia Internacional del Migrant / Salesians SVF

Han participat els estudiants de 3r d'ESO

Aquest 18 de desembre se celebra el Dia Internacional del Migrant i els alumnes de 3r d’ESO del Col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer d’Alcoi han realitzat activitats relacionades durant els dies previs.

L’activitat ha consistit en donar a conèixer frases i personatges de la societat espanyola que tenen com a origen un altre país. Amb aquesta activitat “s’ha celebrat el valor de la riquesa i la importància de que diferents cultures ens nodrisquen”. L’activitat ha sigut interdisciplinària i ha estat englobada dins de les assignatures d’Art i Llengua Castellana.


Els professors van buscar 8 persones que estigueren vinculades amb la societat espanyola, però que el seu origen fora d’altre país. De les 8 persones, van identificar 2 frases de cadascuna d’elles que foren motivacionals o proactives per al canvi.


En l’assignatura relacionada amb art, van fer rètols amb aquestes frases per decorar les escales del centre. Pel que fa a Llengua, han descobert l’autoria d’aquestes frases a través d’articles periodístics o entrevistes en vídeo, ja que els seus mestres no els havien dit a qui pertanyien.