El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El col·legi Santa Ana organitza el Sprint Trail Solidario i Eco Marxa per a treballar els valors de l’esport en benefici de SOLC

Les inscripcions es poden fer a Mychip. Hi ha un dorsal 0 per poder col·laborar en cas de no poder participar.

Es pot participar caminant, corrent, fent marxa nòrdica o fent una batuda per arreplegar brossa per la vessant del riu. L'activitat és el pròxim 15 de maig des de les 9:30h.

El pròxim diumenge 15 de maig a les 9:30h del matí el col·legi Santa Ana ha organitzat el Sprint Trail Solidario i Eco Marxa, la quarta carrera de la Curse Alcoi la Lliga. Els beneficis de la cursa aniran destinats a SOLC. 

L'activitat organitzada compta amb quatre modalitats en les que poder participar: senderisme, marxa nòrdica, carrera i batuda per arreplegar brossa a la vessant del riu.

La iniciativa de la Eco Marxa va sorgir d’un projecte que té l’escola per a ensenyar als alumnes a no tirar i embrutar, i a la vegada promoure els valors de l’esport. L’objectiu és fer una ‘batida’ de 4km en la que per la vessant del riu s’anirà arreplegant la brossa i deixalles que no hauria d’estar allí embrutant el medi ambient. L’activitat està pensada per a ser familiar i en la que puguen participar persones de totes les edats, inclosos els iaios i iaies.

També hi haurà un Sprint Trail Cronometrat d’11 km. La novetat d’este any és la marxa nòrdica. L’organització l’ha volgut incloure davant l’auge de la pràctica d’esta disciplina els últims anys. El recorregut serà també d’11 km.

Les inscripcions es poden fer a Mychip. Hi ha un dorsal 0 per poder col·laborar en cas de no poder participar.